Žurnāla THE OPHTHALMOLOGIST un farmācijas uzņēmuma SANTEN tiešsaistes seminārs ar profesoru Julián Garcia Feijoo un profesoru David Crabb

Santen vēlas kļūt par izcilu sadarbības partneri, radot oftalmologiem iespēju regulāri iepazīties ar jaunākajiem atklājumiem un tendencēm, kā arī metodēm pasaulē acu slimību ārstēšanā. Vēlamies veicināt un atbalstīt oftalmologu regulāru zināšanu papildināšanu un profesionālo izaugsmi. Lai to īstenotu, Santen piedāvā Santen TālākIzglītības Iniciatīvu (SII), kas sevī ietver:

  • tematiskās lekcijas
  • kursus
  • seminārus
  • tiešsaistes seminārus.

SII ietvaros pirmais pasākums ir tiešsaistes seminārs š.g. 12. decembrī no plkst. 19.00 līdz 20.00, semināra tēma “Redzes lauks un acs virsma. Kas ir svarīgi maniem glaukomas pacientiem?”

Ir svarīgi izprast attiecības starp acs virsmas slimībām un lokālu antiglaukomatozo terapiju, kā arī redzes lauka zaudējuma ietekmi uz pacientu ikdienas dzīvi. Šajā tiešsaistes seminārā profesors Julián Garcia Feijoo (Spānijas Glaukomas biedrības prezidents; Spānijas Oftalmoloģijas biedrības vadības komitejas loceklis); uzstāsies ar lekciju par acs virsmas slimībām pacientiem, kuriem lokāli tiek ārstēta glaukoma, un profesors David Crabb (Karaliskās Statistikas biedrības biedrs; Londonas Mūrfīldas acu klīnikas goda konsultants) sniegts prezentāciju “Redzes lauka zudums: pacienta viedoklis”.

Seminārs notiks angļu valodā.

Aicinām dalībai seminārā reģistrēties tiešsaistē (on-line):

http://view6.workcast.net/register?cpak=4384929482641075

SII ir projekts ar atgriezenisko saiti, tāpēc Santen aicina oftalmologus iesniegt savus jautājumus un ierosinājumus par tēmām, kuras ir aktuālas un būtu apspriežamas detalizētāk!

Gaidīsim Jūsu ierosinājumus! E-pasts: [email protected]